System message

TAKARMÁNYBIZTONSÁGI– ÉS MINŐSÉGPOLITIKA

 

A Deák Intertrans Kft. dinamikusan fejlődő vállalkozás a közúti árufuvarozási szolgáltatások területén. A vállalkozás tulajdonosaként meggyőződésem, hogy a hosszú távú, eredményes működés feltétele a Vevők megelégedettsége.

Jellemző ránk a nagy szakmai hozzáértés, a minden részletekre kiterjedő alaposság és a stabilitás.

Technikai feltételeinket, járműveinket fokozatosan korszerűsítjük. Munkavállalóim egyéni felelősségvállalása, magatartása, igényessége a minőségi munkát eredményezik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a vevőkkel-szállítókkal való jó partneri kapcsolat fenntartására. Ennek érdekében minden beosztottam együttműködik a cég jó hírnevének erősítésében.

A minőségpolitika érdekében a munkatársak minőségszemléletét tervszerűen továbbfejlesztjük és elvárjuk, hogy saját tevékenységi körükön belül a lehető legjobbat nyújtsák. Azzal, hogy gépjárműparkunkat állandóan ellenőrizzük, a legkisebb hibák azonnali kiszűrésére is lehetőség nyílik. A hibák megelőzésével és elhárításával a megrendelők igényeinek minden formában eleget tudunk tenni. Csak kifogástalanul üzemelő járművekkel és kiemelkedő munkát végző dolgozókkal tudunk minőségi munkát végezni és így válhatunk megbízhatóvá, akire a megrendelő teljes biztonsággal és bizalommal számíthat.

 

Célunk:

  • a kölcsönös gazdasági előnyökön alapuló hosszú távú vevő-szállító-megrendelő kapcsolatok kialakítása;

  • a járművek kiváló műszaki állapotának megtartása a vevői elvárásoknak megfelelően, hiszen csak jó műszaki állapotú járművekkel lehet minőségi munkát végezni; a környezetterhelés minimalizálni,

  • a piacon a bizalom tovább erősödjék velünk szemben és ezáltal nyereségünk növekedjen, így a gyorsabb anyagi fejlődés reményében gépjárműparkunkat tovább tudjuk fejleszteni, parkunkat fiatalítani;

  • hogy környezetünkben még több családnak nyújtsunk megélhetést, biztos munkahelyet;

  • fejlesszük, bővítsük szolgáltatásainkat, a komplex kiszolgálás érdekében fontos feladatnak tekintjük a fuvarozáshoz kapcsolódó kiegészítő tevékenységek elvégzését, megszervezését, kockázat-értékelésen alapuló fejlesztését.

 

A fenti célok megvalósításának elősegítése érdekében tűztük ki célul az MSZ EN ISO 9001:2015 és a GMP+ FC 2020 szabvány szerinti integrált irányítási rendszer kialakítását, bevezetését, tanúsítását és működtetését. Minden alkalmazottam alapvető célja a minőségi munka, a kötelezettségvállalás a magas színvonalú szolgáltatásra.

Elkötelezettek vagyunk a szakmailag igényes munkavégzés mellett, illetve a minőségirányítási rendszer hatásosságának folyamatos növelése és a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében mérhető minőségcélokat tűzünk ki, melyek mérését rendszeresen elvégezzük, ezáltal igazolva az ügyfelek megelégedettségének és a minőségirányítási rendszer hatásosságának folyamatos javulását. A minőségpolitikát évente felülvizsgáljuk és a folyamatosan változó piaci feltételekhez igazítjuk.